Lunch Recepten

Avocado toast

Avocado recept nummer 2. Zoals jullie misschien al wel weten ben ik geen brood eter. Als ik het een keertje eet zit er vaak avocado/quacamole op. Quacamole is eigenlijk een kruiden die je door de avocado doet, gewoon heel simpel uit een zakje. Daarop leg ik vaak nog iets van een topping omdat ik het anders een beetje saai vind. Deze 2 varianten eet ik vaak en wilde ik graag met jullie delen.

Ingrediënten voor 1 persoon
– 2 volkoren boterhammen
– 1/2 grote of 1 kleine avocado
– quacamole kruiden (ik gebruik deze)
– 10 cherry tomaatjes of 1 grote tomaat
– 1 ei
– peper

Bereidingswijze
1. Kook het ei naar wens, ik doe meestal 7/8min.
2. Ondertussen kan je de quacamole maken zoals aangegeven staat op de verpakking. Ik gebruik meestal 1/3e van een zakje. Smeer het uit over de boterhammen.
3. Snij de cherry tomaatjes doormidden of de tomaat in plakjes en beleg hiermee 1 boterham.
4. Wanneer het ei klaar is leg je deze op de andere boterham.
5. Een beetje peper erover en jou lunch is klaar!
Eetsmakelijk!

Liefs Marlou

Over auteur

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als eerste zal ik mij even voorstellen. Ik ben Marlou Remeeus 28 jaar en woon in Santpoort-noord. Tm 2021 werkte ik fulltime als planner en verzorgende-IG in een verpleeghuis bij mij in de buurt. Daarnaast was/ben ik een fanatieke hardloopster. 15 oktober 2017 heb ik mijn eerste marathon gelopen in Amsterdam. De weken hier naartoe zie je onder het kopje ''road to my first marathon'' in het menu. Daarnaast heb ik een periode gezonde recepten gemaakt. Ik hoop met mijn website andere mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te creëren. Omdat ik al 5 jaar met mijn lijf kwakkel staat dit helaas allemaal op een laag pitje. Momenteel ben ik vooral veel in het ziekenhuis te vinden om te kijken wat er loos is. Zodra ik daar meer over weet horen jullie dat van mij en dan is mijn doel om mijn website ook weer op te pakken. Welke content dat gaat zijn is nog even afwachten. Het liefste ga ik weer hardlopen maar dat is ook nog even spannend. Liefs Marlou