Maak depressie bespreekbaar Persoonlijk

De energie is weer terug

Yess, de titel zegt het al, mijn energie is weer terug.

Op één dag na lukte het zonder granny-nap afgelopen week. Ook merkte ik
dat ik meer energie had om weer meer dingen te gaan doen. Helaas niet
mogelijk door de vele sneeuwval maar dat is niet erg.
Afgelopen vrijdag en vanmorgen liep ik dan ook weer een lekkere rustige vijf kilometer wat naar meer smaakt. Ik heb mijn doelen voor dit jaar helaas bij moeten stellen. De snelle 5km gaat hem even niet worden. Gezien ik verwacht per 1/3 een nieuwe baan te hebben, wat mij heel veel energie
gaat kosten, ga ik gewoon even lekker trainen wanneer mijn lichaam het
toelaat. Ik wil mezelf nu niet te veel gaan pushen. Maar die snelle 5km gaat er komen, daar ben ik van overtuigd.

Afgelopen week was ik erg druk met solliciteren. Ik heb namelijk op heel
veel vacatures gereageerd bij mij in de buurt en bij een aantal werd ik uitgenodigd op gesprek. Een paar heb ik er helaas moeten afzeggen omdat ze mij niet het aantal uren konden bieden waar ik naar opzoek ben. Door de vele uitnodigingen, en de enorme positieve feedback die ik kreeg op mijn motivatiebrief, heb ik een hoop zelfvertrouwen en energie gekregen.
Dit voelt zo goed en fijn! A.s. dinsdag en vrijdag staan er twee gesprekken gepland. Beide zijn de laatste gesprekken in de sollicitatie procedure.
Eén is eigenlijk hetzelfde werk als wat ik deed en waar ik het in mijn vorige artikel al over had. De ander is een bedrijf in Amsterdam waar ik een hele mooie toekomst tegemoet zie, in een omgeving waar ik heel erg kan doorgroeien en uiteindelijk als interim planner aan de gang kan gaan. Daarnaast kan ik daar een capaciteitsopleiding volgen en mij in veel onderdelen, wat met planning te maken heeft, gaan specialiseren. Iets dat mij heel gaaf lijkt. Ze werken daar ook met heel veel verschillende planningsprogramma’s en gezien ik heel technisch ben en dat ook heel erg leuk vind lijkt mij dat een mooie uitdaging.
Hopelijk kom ik met één van de twee tot een overeenkomst en kan ik per 1/3 weer lekker de werkende wereld induiken.

Volgende week wil ik het intervallen weer heel rustig gaan oppakken en lekker duurloopjes blijven rennen. Het weekend ga ik langs een vriendin die ik al heel lang niet heb gezien en daarna nog even 2 dagen naar mijn vader in noord Limburg. Misschien neem ik dan de hardloopschoenen wel mee om daar lekker een rondje te kunnen rennen.

Over 1,5 week heb ik weer contact met de huisarts om te kijken of we de medicijnen weer verder gaan afbouwen en hoe. Eén ding weet ik zeker: ik doe er liever wat langer over dan me weer 2/3 week grieperig voelen en heel moe zijn.

Liefs Marlou

Over auteur

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als eerste zal ik mij even voorstellen. Ik ben Marlou Remeeus 28 jaar en woon in Santpoort-noord. Tm 2021 werkte ik fulltime als planner en verzorgende-IG in een verpleeghuis bij mij in de buurt. Daarnaast was/ben ik een fanatieke hardloopster. 15 oktober 2017 heb ik mijn eerste marathon gelopen in Amsterdam. De weken hier naartoe zie je onder het kopje ''road to my first marathon'' in het menu. Daarnaast heb ik een periode gezonde recepten gemaakt. Ik hoop met mijn website andere mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te creëren. Omdat ik al 5 jaar met mijn lijf kwakkel staat dit helaas allemaal op een laag pitje. Momenteel ben ik vooral veel in het ziekenhuis te vinden om te kijken wat er loos is. Zodra ik daar meer over weet horen jullie dat van mij en dan is mijn doel om mijn website ook weer op te pakken. Welke content dat gaat zijn is nog even afwachten. Het liefste ga ik weer hardlopen maar dat is ook nog even spannend. Liefs Marlou