Dranken Recepten

Gezondere frappuccino

Iedereen kent onderhand de frappuccino bij de Starbucks wel. Deze is heerlijk en moet ook af en toe wel kunnen maar is niet echt super gezond. Nu ben ik de laatste tijd een beetje aan het experimenten met koffie. Zo ben ik ook aan de slag gegaan met een gezonde(re) frappuccino. Je kan 2 varianten kiezen: de gezonde zonder slagroom of de ongezonde(re) met slagroom. Doe lekker waar jij op dat moment zin in hebt want hey soms kan het gewoon he?  Je moet ook genieten! Komt die hoor.

Ingrediënten voor 1 frappuccino
– 1 nespresso kopje
– 1 banaan
– scheut amandelmelk
– 6 ijsklontjes

Optioneel (eventueel)
– slagroom
– caramel siroop

Bereidingswijze
1. Zet koffie en zet voor ongeveer 15/30min. in de koelkast tot het goed koud is.
2. Mix alle ingrediënten, behalve de topping natuurlijk, in een blender totdat de banaan en de ijsklontjes goed gemalen zijn.
3. Giet over in je beker en top af met slagroom en/of caramel siroop.

Liefs Marlou

Over auteur

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als eerste zal ik mij even voorstellen. Ik ben Marlou Remeeus 28 jaar en woon in Santpoort-noord. Tm 2021 werkte ik fulltime als planner en verzorgende-IG in een verpleeghuis bij mij in de buurt. Daarnaast was/ben ik een fanatieke hardloopster. 15 oktober 2017 heb ik mijn eerste marathon gelopen in Amsterdam. De weken hier naartoe zie je onder het kopje ''road to my first marathon'' in het menu. Daarnaast heb ik een periode gezonde recepten gemaakt. Ik hoop met mijn website andere mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te creëren. Omdat ik al 5 jaar met mijn lijf kwakkel staat dit helaas allemaal op een laag pitje. Momenteel ben ik vooral veel in het ziekenhuis te vinden om te kijken wat er loos is. Zodra ik daar meer over weet horen jullie dat van mij en dan is mijn doel om mijn website ook weer op te pakken. Welke content dat gaat zijn is nog even afwachten. Het liefste ga ik weer hardlopen maar dat is ook nog even spannend. Liefs Marlou