Diner Recepten

Pasta met avocado

Dat ik graag pasta eet weten jullie vast al wel, maar de combinatie van pasta en avocado is echt super lekker. Zo kocht ik laatst een netje avocado’s en ben ik een beetje gaan experimenteren met dit bijzondere product. De komende recepten zullen dan ook in het teken van dit mooie groene goedje staan.

Ingrediënten voor 1 persoon
– 75gr spaghetti
– 200gr cherry tomaatjes
– 60gr avocado
– 10gr pijnboompitjes
– handje rucola
– quacamole kruiden

Bereidingswijze
1. Kook de spaghetti zoals aangegeven staat op de verpakking.
2. Ondertussen maak je de quacamole zoals aangegeven staat op de verpakking.
3. Rooster de pijnboompitjes licht bruin.
4. Wanneer de spaghetti klaar is voeg je daar het avocado prutje aan toe.
5. Vervolgens de cherry tomaatjes en de pijnboompitjes.
6. Als laatste top je het recept met de rucola en voila jou super healthy avocado spaghetti maaltijd is klaaarrr!
Eetsmakelijk.

Liefs Marlou

Over auteur

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als eerste zal ik mij even voorstellen. Ik ben Marlou Remeeus 28 jaar en woon in Santpoort-noord. Tm 2021 werkte ik fulltime als planner en verzorgende-IG in een verpleeghuis bij mij in de buurt. Daarnaast was/ben ik een fanatieke hardloopster. 15 oktober 2017 heb ik mijn eerste marathon gelopen in Amsterdam. De weken hier naartoe zie je onder het kopje ''road to my first marathon'' in het menu. Daarnaast heb ik een periode gezonde recepten gemaakt. Ik hoop met mijn website andere mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te creëren. Omdat ik al 5 jaar met mijn lijf kwakkel staat dit helaas allemaal op een laag pitje. Momenteel ben ik vooral veel in het ziekenhuis te vinden om te kijken wat er loos is. Zodra ik daar meer over weet horen jullie dat van mij en dan is mijn doel om mijn website ook weer op te pakken. Welke content dat gaat zijn is nog even afwachten. Het liefste ga ik weer hardlopen maar dat is ook nog even spannend. Liefs Marlou