Diner Recepten

Pasta met avocado

Dat ik graag pasta eet weten jullie vast al wel, maar de combinatie van pasta en avocado is echt super lekker. Zo kocht ik laatst een netje avocado’s en ben ik een beetje gaan experimenteren met dit bijzondere product. De komende recepten zullen dan ook in het teken van dit mooie groene goedje staan.

Ingrediënten voor 1 persoon
– 75gr spaghetti
– 200gr cherry tomaatjes
– 60gr avocado
– 10gr pijnboompitjes
– handje rucola
– quacamole kruiden

Bereidingswijze
1. Kook de spaghetti zoals aangegeven staat op de verpakking.
2. Ondertussen maak je de quacamole zoals aangegeven staat op de verpakking.
3. Rooster de pijnboompitjes licht bruin.
4. Wanneer de spaghetti klaar is voeg je daar het avocado prutje aan toe.
5. Vervolgens de cherry tomaatjes en de pijnboompitjes.
6. Als laatste top je het recept met de rucola en voila jou super healthy avocado spaghetti maaltijd is klaaarrr!
Eetsmakelijk.

Liefs Marlou

Over auteur

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als eerste zal ik mij even voorstellen. Ik ben Marlou Remeeus 26 jaar en woon in Santpoort-noord. Ik werk fulltime als planner en verzorgende in een verpleeghuis bij mij in de buurt. Naast mijn werk ben ik een fanatieke hardloopster. 15 oktober 2017 heb ik mijn eerste marathon gelopen in Amsterdam. De weken hier naartoe zie je onder het kopje ''road to my first marathon'' in het menu. Daarnaast heb ik nog een grote passie en dat is koken en bakken. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en om baksels uit te proberen. Ik hoop andere mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te creëren met mijn website. Hopelijk hebben jullie er wat aan en duiken jullie ook de keuken in! Veel kook/bak plezier. Liefs Marlou