Diner Recepten

Pita broodjes met kipshoarma

Pita broodjes, iedereen kent het volgensmij wel. een heerlijk dun broodje waar je van alles in kan doen. Zo kwam ik 2 maanden geleden op het idee om ze eens te beleggen met kipshoarma en knoflooksaus. Een meesterlijke combinatie natuurlijk.

Ingrediënten voor 2 personen
– 5 pita broodjes
– 400gr kipshoarma
– 1 rode tomaat
– 1/4e komkommer
– knoflooksaus

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor zoals aangegeven staat op de verpakking.
2. Bak de kip gaar in een pan en snij ondertussen de paprika in stukjes en de komkommer in plakjes.
3. Snij de pita broodjes dwars door midden en stop vervolgens voor ongeveer 5 tot 7min. in de oven.
4. Wanneer ze klaar zijn stop je alle ingrediënten erin en aanvallen maar! Wees vooral niet schaars met de knoflooksaus, tenzij je die dag daarna een belangrijke meeting of date hebt want anders word je omgeving niet zo blij.
Eetsmakelijk.

Liefs Marlou

Over auteur

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als eerste zal ik mij even voorstellen. Ik ben Marlou Remeeus 26 jaar en woon in Santpoort-noord. Ik werk fulltime als planner en verzorgende in een verpleeghuis bij mij in de buurt. Naast mijn werk ben ik een fanatieke hardloopster. 15 oktober 2017 heb ik mijn eerste marathon gelopen in Amsterdam. De weken hier naartoe zie je onder het kopje ''road to my first marathon'' in het menu. Daarnaast heb ik nog een grote passie en dat is koken en bakken. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en om baksels uit te proberen. Ik hoop andere mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te creëren met mijn website. Hopelijk hebben jullie er wat aan en duiken jullie ook de keuken in! Veel kook/bak plezier. Liefs Marlou