Diner Recepten

Pita broodjes met kipshoarma

Pita broodjes, iedereen kent het volgensmij wel. een heerlijk dun broodje waar je van alles in kan doen. Zo kwam ik 2 maanden geleden op het idee om ze eens te beleggen met kipshoarma en knoflooksaus. Een meesterlijke combinatie natuurlijk.

Ingrediënten voor 2 personen
– 5 pita broodjes
– 400gr kipshoarma
– 1 rode tomaat
– 1/4e komkommer
– knoflooksaus

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor zoals aangegeven staat op de verpakking.
2. Bak de kip gaar in een pan en snij ondertussen de paprika in stukjes en de komkommer in plakjes.
3. Snij de pita broodjes dwars door midden en stop vervolgens voor ongeveer 5 tot 7min. in de oven.
4. Wanneer ze klaar zijn stop je alle ingrediënten erin en aanvallen maar! Wees vooral niet schaars met de knoflooksaus, tenzij je die dag daarna een belangrijke meeting of date hebt want anders word je omgeving niet zo blij.
Eetsmakelijk.

Liefs Marlou

Over auteur

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als eerste zal ik mij even voorstellen. Ik ben Marlou Remeeus 28 jaar en woon in Santpoort-noord. Tm 2021 werkte ik fulltime als planner en verzorgende-IG in een verpleeghuis bij mij in de buurt. Daarnaast was/ben ik een fanatieke hardloopster. 15 oktober 2017 heb ik mijn eerste marathon gelopen in Amsterdam. De weken hier naartoe zie je onder het kopje ''road to my first marathon'' in het menu. Daarnaast heb ik een periode gezonde recepten gemaakt. Ik hoop met mijn website andere mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te creëren. Omdat ik al 5 jaar met mijn lijf kwakkel staat dit helaas allemaal op een laag pitje. Momenteel ben ik vooral veel in het ziekenhuis te vinden om te kijken wat er loos is. Zodra ik daar meer over weet horen jullie dat van mij en dan is mijn doel om mijn website ook weer op te pakken. Welke content dat gaat zijn is nog even afwachten. Het liefste ga ik weer hardlopen maar dat is ook nog even spannend. Liefs Marlou