Diner Recepten

Pizza (vegan)

Oelala wat is deze pizza weer lekker geworden! Eigenlijk zijn alle magioni pizza’s lekker en simpel. Je gooit er gewoon je favoriete ingrediënten op, zet hem in de oven en voilá daar is de gezonde pizza.  Ik hoef jullie niet te vertellen dat de bodems van magioni gemaakt zijn met groente? En ja ze smaken nog steeds naar pizza. Echt het proberen waard.

Hij zal ook heel lekker zijn met kip maar dan is hij natuurlijk niet meer vegan. Kruid de kip dan en bak ze even 5min aan in de pan en doe vervolgens op de pizza voordat je hem de oven in schuift.

Ingrediënten voor 1 persoon en dus 1 pizza of je moet een grote eter zijn en er 2 willen.
– 1 bloemkool magioni pizzabodem
– champignons
– cherry tomaatjes
– rode paprika
– tomatenpurree
– rucola
– pesto
– basilicium
– peper

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
2. Lepel de tomatenpurree over de pizza en beleg vervolgens met de champignons, paprika en cherry tomaatjes.
3. Ze de pizza voor 14 minuten in de oven, zo word hij lekker knapperig.
4. Vervolgens doe je de kruiden, pesto en rucola erover.
Eetsmakelijk 

Kijk voor mijn andere pizza recepten bij ‘magioni pizza’s’

Liefs Marlou

Over auteur

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als eerste zal ik mij even voorstellen. Ik ben Marlou Remeeus 26 jaar en woon in Santpoort-noord. Ik werk fulltime als planner en verzorgende in een verpleeghuis bij mij in de buurt. Naast mijn werk ben ik een fanatieke hardloopster. 15 oktober 2017 heb ik mijn eerste marathon gelopen in Amsterdam. De weken hier naartoe zie je onder het kopje ''road to my first marathon'' in het menu. Daarnaast heb ik nog een grote passie en dat is koken en bakken. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en om baksels uit te proberen. Ik hoop andere mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te creëren met mijn website. Hopelijk hebben jullie er wat aan en duiken jullie ook de keuken in! Veel kook/bak plezier. Liefs Marlou