Diner Recepten

Pulled chicken pizza

Soms heb je gewoon zin in een pizza en zo af en toe moet dat ook gewoon kunnen! Ik testte dit keer de AH pizzabodem met toamtensaus, ik wilde het lekker makkelijk houden.

Ingrediënten
– 1 pizzabodem naar keuze, ik gebruikte deze
– 175gr kippendijenvlees
– 80gr rode paprika
– 1/4e rode ui
– tomatenpurree
– kip kruiden
– oregano
– eventueel Parmezaanse kaas en rucola

Bereidingswijze
1. Kook de kip zo een 12 tot 15min.
2. Verwarm de oven voor zoals aangegeven staat op de verpakking van de pizzabodem.
3. Snij de ui in halve ringen en de paprika in stukjes. Leg op de pizza
4. Wanneer de kip klaar is, trek je de kip uit elkaar met 2 vorken.
5. Vervolgens voeg je de kruiden toe aan de kip en leg je het op de pizza.
6. Zet in de oven zoals aangegeven staat op de verpakking. Ik doe hem vaak nog 5min langer zodat hij lekker krokant word, kijk uit dat hij niet te krokant en zwart word, dat zou jammer zijn.
7. Wanneer hij uit de oven komt kan je hem eventueel nog met Parmezaanse kaas en/of rucola toppen, als ik eerlijk moet zijn was hij zonder deze ingrediënten echt al verrukkelijk!
Enjoy!!

Liefs Marlou

Over auteur

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als eerste zal ik mij even voorstellen. Ik ben Marlou Remeeus 26 jaar en woon in Santpoort-noord. Ik werk fulltime als planner en verzorgende in een verpleeghuis bij mij in de buurt. Naast mijn werk ben ik een fanatieke hardloopster. 15 oktober 2017 heb ik mijn eerste marathon gelopen in Amsterdam. De weken hier naartoe zie je onder het kopje ''road to my first marathon'' in het menu. Daarnaast heb ik nog een grote passie en dat is koken en bakken. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en om baksels uit te proberen. Ik hoop andere mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te creëren met mijn website. Hopelijk hebben jullie er wat aan en duiken jullie ook de keuken in! Veel kook/bak plezier. Liefs Marlou