Lunch Recepten

Wraps met kipfilet

Zoals jullie vaker hebben gelezen ben ik totaal geen brood eter. Zo eet ik ook graag wraps. Het fijne hiervan is dat je er weer van alles op kan gooien. Het is ook nog eens makkelijk mee te nemen voor onderweg of naar je werk en snel te maken. Overigens ook erg gezond! Één van mijn favorieten belegde wrap heb ik uitgewerkt voor jullie.

Ingrediënten
– 2 tortilla wraps
– zuivelspread
– 6 plakjes kipfilet tuinkruiden
– pijnboompitjes
– rucola sla

Bereidingswijze
1. Zet de pijnboompitjes op laag vuur.
2. Verwarm de wraps op zoals op de verpakking vermeld staat. Ik deed ze even 10s per kant in een pan op middelhoog vuur.
3. Beleg vervolgens in de volgende volgorde: zuivelspread, gerookte kipfilet, pijnboompitjes en de sla.
4. Rol op en smeer nog een beetje zuivelspread op het uiteinde zodat hij goed blijft plakken. Eet smakelijk!

Liefs Marlou

Over auteur

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als eerste zal ik mij even voorstellen. Ik ben Marlou Remeeus 28 jaar en woon in Santpoort-noord. Tm 2021 werkte ik fulltime als planner en verzorgende-IG in een verpleeghuis bij mij in de buurt. Daarnaast was/ben ik een fanatieke hardloopster. 15 oktober 2017 heb ik mijn eerste marathon gelopen in Amsterdam. De weken hier naartoe zie je onder het kopje ''road to my first marathon'' in het menu. Daarnaast heb ik een periode gezonde recepten gemaakt. Ik hoop met mijn website andere mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te creëren. Omdat ik al 5 jaar met mijn lijf kwakkel staat dit helaas allemaal op een laag pitje. Momenteel ben ik vooral veel in het ziekenhuis te vinden om te kijken wat er loos is. Zodra ik daar meer over weet horen jullie dat van mij en dan is mijn doel om mijn website ook weer op te pakken. Welke content dat gaat zijn is nog even afwachten. Het liefste ga ik weer hardlopen maar dat is ook nog even spannend. Liefs Marlou