Lunch Recepten

Wraps met kipfilet

Zoals jullie vaker hebben gelezen ben ik totaal geen brood eter. Zo eet ik ook graag wraps. Het fijne hiervan is dat je er weer van alles op kan gooien. Het is ook nog eens makkelijk mee te nemen voor onderweg of naar je werk en snel te maken. Overigens ook erg gezond! Één van mijn favorieten belegde wrap heb ik uitgewerkt voor jullie.

Ingrediënten
– 2 tortilla wraps
– zuivelspread
– 6 plakjes kipfilet tuinkruiden
– pijnboompitjes
– rucola sla

Bereidingswijze
1. Zet de pijnboompitjes op laag vuur.
2. Verwarm de wraps op zoals op de verpakking vermeld staat. Ik deed ze even 10s per kant in een pan op middelhoog vuur.
3. Beleg vervolgens in de volgende volgorde: zuivelspread, gerookte kipfilet, pijnboompitjes en de sla.
4. Rol op en smeer nog een beetje zuivelspread op het uiteinde zodat hij goed blijft plakken. Eet smakelijk!

Liefs Marlou

Over auteur

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als eerste zal ik mij even voorstellen. Ik ben Marlou Remeeus 26 jaar en woon in Santpoort-noord. Ik werk fulltime als planner en verzorgende in een verpleeghuis bij mij in de buurt. Naast mijn werk ben ik een fanatieke hardloopster. 15 oktober 2017 heb ik mijn eerste marathon gelopen in Amsterdam. De weken hier naartoe zie je onder het kopje ''road to my first marathon'' in het menu. Daarnaast heb ik nog een grote passie en dat is koken en bakken. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en om baksels uit te proberen. Ik hoop andere mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te creëren met mijn website. Hopelijk hebben jullie er wat aan en duiken jullie ook de keuken in! Veel kook/bak plezier. Liefs Marlou