Zoals jullie vaker hebben gelezen ben ik totaal geen brood eter. Zo eet ik ook graag wraps. Het fijne hiervan is dat je er weer van alles op kan gooien. Het is ook nog eens makkelijk mee te nemen voor onderweg of naar je werk en snel te maken. Overigens ook erg gezond! Één van mijn favorieten belegde wrap heb ik uitgewerkt voor jullie.
Ingrediënten
– 2 tortilla wraps
– zuivelspread
– 6 plakjes kipfilet tuinkruiden
– pijnboompitjes
– rucola sla
Bereidingswijze
1. Zet de pijnboompitjes op laag vuur.
2. Verwarm de wraps op zoals op de verpakking vermeld staat. Ik deed ze even 10s per kant in een pan op middelhoog vuur.
3. Beleg vervolgens in de volgende volgorde: zuivelspread, gerookte kipfilet, pijnboompitjes en de sla.
4. Rol op en smeer nog een beetje zuivelspread op het uiteinde zodat hij goed blijft plakken. Eet smakelijk!
Liefs Marlou